Dagcreme DermaOXY

 • Gaat vochtverlies tegen en verhoogt de zuurstofopname
 • Beschermt tegen vrije radicalen
 • Vermindering van donkere vlekken

Je huid heeft dagelijks bescherming nodig tegen vochtverlies en schadelijke invloeden van de zon, onzuiverheden en voeding. DermaOXY DAY PROTECTING CREAM vult het natuurlijke gehalte aan hyaluronzuur van uw huid aan en helpt het vocht te binden zodat uw huid zijn natuurlijke glans behoudt.

 

 € 49,50 

meer info 
Nachtcreme

 • Voeden en opnieuw opbouwen
 • Stimuleert de vernieuwing van uw cellen
 • Spierontspannend effect dat fijne lijntjes tegengaat

Een voedende en hydraterende nachtcrème is een must om uw huid weer op te bouwen terwijl u slaapt. De actieve ingrediënten stimuleren je collageenproductie en samen met het SYN-ake peptide, dat je gezichtsspieren ontspant, is dermaOXY NIGHT zeer effectief tegen de fijne lijntjes en rimpels.


DermaOXY NIGHT zorgt er tevens voor dat je huid de nodige vocht en voeding krijgt door de nacht met een hoog gehalte aan Q10, vitamine E, groene thee en hyaluronzuur, dat volledig hydrateert in je onderhuidse weefsel. Je huid krijgt zijn natuurlijke energie terug zodat je klaar bent voor de volgende dag met een frissere, natuurlijkere en mooiere gloed.€ 49,50 

meer info 
Hydra-cream

 • Voegt onmiddellijk vocht toe aan uw huid
 • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels
 • Perfect voor een gevoelige, droge of ouder wordende huid

Het geheim achter een mooie en resistente huid is vocht, ongeacht het huidtype dat je hebt. Met dermaOXY HYDRA krijgt u een verstevigende vochtboost die de vochtbalans van uw huid onmiddellijk herstelt en helpt om vocht vast te houden.


Het hoge gehalte aan hyaluronzuur dringt volledig door in uw onderhuids weefsel en verhoogt de elasticiteit. Tegelijkertijd stimuleert dermaOXY HYDRA uw collageenproductie, minimaliseert het rimpels en fijne lijntjes en maakt het de crème perfect om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

 € 49,50 

meer info 
Oog creme

 • Verhoogt de doorbloeding
 • Vermindert wallen en donkere kringen
 • Verhoogt de elasticiteit van uw huid rond de ogen

De dunne huid rond je ogen is een van de meest blootgestelde plekken en heeft daarom extra vocht en actieve verzorging nodig. DermaOXY EYE zit boordevol actieve ingrediënten die de vochtbalans van de huidstructuur verbetert en herstelt en wallen en donkere kringen rond het oog actief verminderen.


Het gehalte aan vitamine K verhoogt de doorbloeding en versterkt de haarvaten, de kleine bloedvaatjes, rond je ogen. Bovendien gaat het actieve peptidecomplex de overproductie van interleukines tegen, een signaaleiwit dat bij overproductie zwelling en wallen rond je ogen veroorzaakt.€ 49,50 

meer info 
A-Link Defence Booster

A-Link Defence BoosterMet het hoge gehalte aan vitamine A wordt een extra boost gegeven aan het versterken en herstellen van de huid van binnenuit, evenals het bieden van een optimale bescherming van de huid

 • Versterkt en herstelt de huid

 • Vermindert lijntjes, rimpels en pigmenten

 • Voorkomt zon- en rokers schade aan de huid

 Normaal: € 49,50 
nu
€ 34,65 

meer info 
X-Link crème

 • Herbouwt de huid
 • Tot 5 keer meer vocht in de celstructuur
 • Bijzonder geschikt voor droge en gevoelige huid

Vocht en voeding zijn cruciaal voor de optimale regeneratieprocessen van uw huid. Na verloop van tijd verliest de huid een deel van haar vermogen om vocht vast te houden en cellen opnieuw op te bouwen, daarom hebben we dermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM ontwikkeld.


De crème herstelt 's nachts de vochtbalans en celstructuur, doordat het peptidecomplex de stamcellen activeert en de aanmaak van collageen helpt om je huid soepel te houden. DermaOXY X-LINK COLLAGEN CREAM ondersteunt het vermogen van de opperhuid om zichzelf opnieuw op te bouwen, de zogenaamde epidermisgroeifactor, waardoor de eigen processen van uw huid worden gestimuleerd terwijl u slaapt.


Met het cross-linked hyaluron van de crème worden zowel je huid als onderhuids weefsel voorzien van het nodige vocht en houden tot 5 keer meer vocht in de celstructuur vast, dat in de loop van de tijd vrijkomt. Dit betekent dat je huid er de hele dag stralender en verzorgd uitziet.


DermaOXY X-LINK COLLAGENCRÈME is bijzonder geschikt voor de droge en gevoelige huid, maar kan prima voor alle huidtypes worden gebruikt.€ 49,50 

meer info 
X-Link Eye Lift Gel

 • Vermindert wallen en donkere kringen
 • Verhoogt elasticiteit van uw huid rond de ogen
 • Bijzonder geschikt voor droge en gevoelige huidDermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL stimuleert de fijne huidlaag rond uw ogen en versterkt de collageenvezels tegen afbraak en vermindert buidelvorming onder het oog. De effectieve peptidesamenstelling zorgt voor een verstevigend en egaliserend effect, zodat je in slechts 7 dagen een zichtbaar gezondere en gladdere huid in het gebied rond de ogen ervaart. Na slechts 14 dagen gebruik zal de huid er ook lichter en egaler uitzien.

De collageenvezels verzamelen zich door het anti-aging effect. Met andere woorden, DermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL activeert de huideigen processen en voegt een extra boost van vocht toe. Bovendien heeft dermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL een mild verkoelend effect op uw huid, wat in korte tijd een frisser gevoel en een meer verzorgde uitstraling zal geven.

Hoe dermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL te gebruiken
U kunt dermaOXY EYE GEL zowel 's ochtends als 's avonds regelmatig gebruiken voor het meest optimale effect. Begin met het reinigen van uw huid en dep zachtjes een dunne laag dermaOXY EYE GEL onder uw ogen en langs de zijkant in een naar buiten gerichte beweging. Vermijd contact met het oog zelf. DermaOXY X-LINK EYE LIFT GEL is geschikt voor make-up.


actieve ingrediënten
DUNALIELLA SALINA EXTRACT HESPERIDINE METHYL CHALCON GEHYDROLYSEERD COLLAGEEN RETINYL PALMITAAT NATRIUMHYALURONAAT NATRIUMHYALURONAAT CROSSPOLYMER SWERTIA CHIRATA EXTRACT OMEGA 9 RETINYL PALMIN VALMIN VIN.
Producten zijn natuurlijk en bevatten geen parabenen

 € 49,50 

meer info