dermaOXY shampoo

  • Gaat een droge hoofdhuid tegen

  • Vermindert haaruitval en haaruitval

  • Versterkt de haarwortel en de elasticiteit van het haar

 

 Je hoofdhuid heeft ook verzorging en vocht nodig om de haarwortel te versterken. DermaOXY SHAMPOO maakt je haar schoon, mooi en glanzend en houdt met het actieve hyaluronzuur de vochtbalans in de hoofdhuid en haarzakjes in stand. Je hoofdhuid krijgt een boost van vitamines, aminozuren en peptiden die de zuurstofopname van de haarcellen verhogen, de haargroei bevorderen en hoofdhuidaandoeningen tegengaan.

De voedende vitamines en aminozuren zijn afkomstig van de aloë vera plant en geven je hoofdhuid alle dagelijkse voeding die het nodig heeft. De verbazingwekkende eigenschappen van de aloë vera plant dragen ook bij aan een effectieve vermindering van haaruitval en haaruitval.


Bevat geen siliconen en is bijzonder geschikt voor een droge en schilferige hoofdhuid.

Hoe dermaOXY SHAMPOO te gebruiken
Spoel het haar uit en verdeel ca. een theelepel shampoo in het natte haar. Wees voorzichtig met de dosering, aangezien dermaOXY SHAMPOO erg traag in gebruik is. Masseer de hoofdhuid en spoel grondig met water. U kunt dermaOXY Shampoo dagelijks gebruiken.

actieve ingrediënten
HYALURONZUUR PEPTIDE COMPLEX GEHYDROLYSEERD SOJA-EIWIT ALOE BARBADENSIS BLAD VITAMINE A VITAMINE B VITAMINE E VITAMINE F VITAMINE H