Haarshampoo

  • Gaat een droge hoofdhuid tegen
  • Vermindert haaruitval en haaruitval
  • Versterkt de haarwortel en de elasticiteit van het haar

 

 

Je hoofdhuid heeft ook verzorging en vocht nodig om de haarwortel te versterken. DermaOXY SHAMPOO maakt je haar schoon, mooi en glanzend en houdt met het actieve hyaluronzuur de vochtbalans in de hoofdhuid en haarzakjes in stand. Je hoofdhuid krijgt een boost van vitamines, aminozuren en peptiden die de zuurstofopname van de haarcellen verhogen, de haargroei bevorderen en hoofdhuidaandoeningen tegengaan.

De voedende vitamines en aminozuren zijn afkomstig van de aloë vera plant en geven je hoofdhuid alle dagelijkse voeding die het nodig heeft. De verbazingwekkende eigenschappen van de aloë vera plant dragen ook bij aan een effectieve vermindering van haaruitval en haaruitval.


Bevat geen siliconen en is bijzonder geschikt voor een droge en schilferige hoofdhuid.

 € 19,95 

meer info 
Haartonic

  • Stimuleert de doorbloeding
  • Versterkt de hoofdhuid
  • Bijzonder geschikt voor een gevoelige hoofdhuid

 

Hoe gezonder je hoofdhuid is, hoe gezonder en glanzender je haar zal zijn. DermaOXY HAIRTONIC stimuleert en voedt je hoofdhuid met de belangrijke Omega 3 en 6 vetzuren. Door dermaOXY Hairtonic te gebruiken ervaart u een verhoogde doorbloeding en dus een sterkere en resistentere hoofdhuid.


Het actieve vitaminecomplex zorgt voor actieve voeding voor zowel je hoofdhuid als je haar. Bij regelmatig gebruik versterkt dermaOXY HAIRTONIC uw haargroei en gaat het veroudering en hoofdhuidaandoeningen tegen. DermaOXY HAIRTONIC is daarom bijzonder geschikt als u een gevoelige hoofdhuid heeft.

 € 17,95 

meer info